Pizza Aversa als beste restaurant in Tielt

Voor het ontstaan van Pizza Aversa gaan we terug in de tijd. Wat 3,5 jaar geleden begon met een pizzeria aan de Ieperstraat in Tielt is uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule. Bij Pizza Aversa kunnen gasten genieten van een lekkere lunch of een gezellig diner of online bestellen om te laten leveren of af te halen. Na 3,5 jaar in de Ieperstraat opende Jaspreet Singh (eigenaar van Pizza Aversa) en zijn echtgenote Kimberly Schoups in maart een tweede vestiging in de Oude Bruggestraat in Wingene.

Om verdere groei te realiseren zijn we op zoek naar ervaren leidinggevenden en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid, gastwaardering en de best mogelijke Pizza Aversa beleving.

Locatie

Pizza Aversa heeft momenteel twee vestigingen: Tielt en Wingene. Het tweede filiaal van Aversa wordt groter en moderner dan de zaak in Tielt. “We gaan voor meer gezelligheid, met warmere kleuren en meer hout in het interieur”, “Al blijft de focus liggen op meeneemmaaltijden en levering.

Wat vraagt Pizza Aversa de franchisenemer

Pizza Aversa is altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven ondernemers die deel willen uitmaken van dit groeiende, succesvolle franchiseconcept! En, door samen te werken kunnen we tot een nog beter
resultaat komen. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van lokaal ondernemerschap en het erkennen en herkennen van gasten. Beleving, creativiteit en gastheerschap staan bij Pizza Aversa hoog in het vaandel! Ervaring en/ of affiniteit met Food en horeca is essentieel

Ben je geïnteresseerd in Pizza Aversa Franchise? Klik op de onderstaande link om jezelf aan te melden!